Gătim cu pasiune!

Platou cu carne de porc si cartofi prajiti

Mai mult decât mâncare

De dimineața până seara, tigăile noastre sfârâie pentru tine.

Gătim pentru cei care vor să se bucure de mai mult timp, nu îl au sau vor să își ofere lor și familiei ce e mai bun când vine vorba de mâncare, la un preț mai mic decât cel de restaurant. Zi de zi poți comanda un fel de mâncare gătită care să îți facă ziua mai bună.

Totul sau nimic

Încă de la început, am promis să facem lucrurile mai bine, mai curat, mai amabil. În anul 2011 am deschis primul restaurant, iar acum, în cele 4 locații din țară, servim mii de clienți multumiți, care vin și, cel mai important, revin mereu.

Ne onorează să beneficiem de încrederea celor care aleg preparatele noastre. Lor le promitem zi de zi că standardele noastre nu vor coborî.

Calitatea e cea mai bună rețetă

Cuvintele „calitate”și „seriozitate” sunt printre cele mai vehiculate în domeniul nostru, dar de multe ori se dovedesc simple promisiuni. Realitatea face diferența. E nevoie de ingrediente adevărate pentru ca gustul să fie bun. În final, timpul își spune cuvântul.

Respectăm ingredientele de calitate, urmărim cu strictețe rețetele și timpii de gătire și facem lucrurile cum trebuie: fără scurtături, fără înlocuitori ieftini.

Specialități de carne la cuptor

Suculente, fragede și gustoase - pregătește-te pentru un „wow!” sincer.

Tigaie cu carne de vita.
Platou cu carne de porc si cartofi prajiti
Platou de coaste la cuptor.
Tigaie cu ceafă de porc si broccoli.

Vrăbioară de vită în unt

Cotlet de porc la cuptor și cartofi cu sos

Coaste de porc la cuptor pe lemne

Ceafă de porc cu legume sote