Gustos ca la restaurant. Rapid ca la fast food.

Promisiunea noastră

Gătim cu grijă, mănânci cu poftă!

Cei care ne aleg nu au mereu timp să gătească sau să caute ingrediente sănătoase zi de zi, printre sutele de oferte de pe piață. Aceștia ne aleg pentru ei sau cei dragi deoarece s-au obișnuit cu gustul bogat și calitatea ireproșabilă a mâncării noastre. O rețetă simplă, pe care o respectăm cu strictețe.

Ingrediente de calitate

Curățăm lunar tone de legume, pentru garnituri și bazele supelor. Preparăm în casă sosurile și murăturile. Carnea vine de la cei mai stricți furnizori de pe piață, iar pâinea e făcută special pentru clienții noștri și ambalată individual.

Nu vei găsi lucruri puse de umplutură, brânzeturi vegetale, margarine, înlocuitori sau alte scurtături moderne. Ne aprovizionăm cu mărci de calitate, pentru că ne regăsim printre clienții Ribs Grill. Gustă și vei simți diferența!

Bucatar Ribs Grill condimenteaza

Specialități din carne pe grill sau la cuptor

Dacă ești fan al cărnii va trebui să treci pe la noi de mai multe ori. Gusturile diverse găsesc mereu un preparat adecvat: ceafă, ciolan și cotlet de porc, sau preparate îndrăznețe și gustoase din carne de pui, preparate cu somon sau nou-apreciata vrăbioară de vită așteaptă un loc în farfuria ta.

Îți garantăm prospețimea preparatelor noastre și te putem ajuta să alegi combinațiile culinare cele mai gustoase. Când ai un buget de respectat, întreabă un vânzător de felurile principale care sunt servite la meniul zilei.

Garnituri gustoase

Ce îți recomandăm? Poți alege o supă sau o ciorbă, întotdeauna consistentă și bogată în legume și carne. Încearcă una dintre diversele garnituri care ne poartă semnătura și prin care încercăm să te surprindem plăcut cu ingrediente aparte: gorgonzola, praz, usturoi, parmezan și multe altele.

Menționăm aici și murăturile, preparate de noi în fiecare toamnă, cu scopul de a trece cu bine peste iarnă și nu numai puhoaiele de pofticioși înarmați cu furculițe.

Coaste la cuptor pe lemne

Rețeta am alcătuit-o împreună cu cuptorul pe care îl poți vedea în Shopping City. Lăsăm toate cele 13 condimente secrete să aromeze carnea, după care o gătim lent la temperatura potrivită. Te lasăm să descoperi gustul lor subtil de fum, pentru care nu le-am acoperi nicicând cu un sos care doar să îți fure privirea.

Sfatul nostru: merg perfect cu o porție de cartofi cu parmezan și usturoi. Dacă totuși insiști, le poți acompania cu un sos Barbecue făcut în casă. Poftă bună!

Avem grijă de ce mănânci

Facem alegerile corecte, pentru ca tu să economisești timp

Proaspăt și sigur

Selectăm doar furnizori de top și ne pregătim temeinic echipa.

Gustos și bogat

Supe și garnituri consistente, hrănitoare și pline de gustul bogat al legumelor.

Rapid și amabil

Alegi, comanzi și primești felul de mâncare preferat. Totul merge lin.

Real și autentic

Evităm sosurile gata făcute, evităm înlocuitorii și alegem soluțiile naturale.